Registracija korisnika

Odredba o zaštiti osobnih podataka

Radi pristupa svim sadržajima web stranice www.samolijecenje.hr, korisnici će dati određene osobne podatke. U slučaju pristanka na davanje spomenutih podataka, smatrat će se da su korisnici pristali na uvjete korištenja osobnih podataka predviđene ovim odredbama. Temeljem ovih uvjeta se zaposlenicima Hrvatske udruge proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) daje pravo na prikupljanje, korištenje i obradu osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranice www.samolijecenje.hr.

Registracijom na web stranici www.samolijecenje.hr smatra se da korisnik pristaje na prikupljanje, korištenje i obradu određenih osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranice www.samolijecenje.hr, uključujući:

– suglasnost da Hrvatska udruga proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) može sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati dane osobne podatke za potrebe vlastitie evidencije i pružanje usluga, potrebe stvaranja baze podataka obavještavanja o novim sadržajima i uslugama, te unapređivanja usluga

– boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika te što kvalitetnijeg pružanja svih usluga

– davanje podataka drugim osobama potrebnim za izvršenje gore navedenih svrha.

Hrvatska udruga proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) će spomenute osobne podatke čuvati samo koliko je to potrebno za svrhe predviđene ovim odredbama.
Shoetique trgovina neće razotkriti osobne podatke trećim osobama.

Hrvatska udruga proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) će osigurati da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (u razumnoj mjeri administrativno, tehnički i fizički zaštićenom kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka) kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Hrvatska udruga proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) će omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima koje posjeduje kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.

Sa svim pitanjima vezanim uz korištenje osobnih podataka korisnici mogu kontaktirati izravno Hrvatsku udrugu proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR).

Hrvatska udruga proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) će osobne podatke ukloniti iz svoje evidencije ukoliko korisnik to zatraži, no time će korisniku biti onemogućen pristup određenim sadržajima na web stranici www.samolijecenje.hr.

Prilikom davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni.

Hrvatska udruga proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Hrvatske udruge proizvođača bezreceptnih proizvoda (HUPBR) i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.